Ενεργειακή Αξιοποίηση Κλάσματος μη Ανακυκλώσιμων Αστικών Απορριμμάτων σε μία Βιώσιμη Αγορά Παραγωγής Ενέργειας από Απορρίμματα
Energy Exploitation of Non-Recyclable Urban Waste in an Sustainable waste to Energy Market ENERGY WASTE

logo_life


Εταίροι

Здесь новыешаблоны dle
креативные Joomla шаблоны.

Οι εταίροι του έργου είναι οι εξής:

  • ΕΠ.ΑΝ.Α. AE. Επεξεργασία και Ανάκτηση Αποβλήτων ΑΕ (www.epana.com.gr) ως συντονιστής του έργου και τελικός δικαιούχος από την κατασκευή και λειτουργία της μονάδας. Η ΕΠΑΝΑ ΑΕ είναι μία ιδιωτική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της Διαχείρισης Εμποροβιομηχανικών απορριμμάτων και υλικών συσκευασίας. Από το 2008 λειτουργεί μονάδα ανακύκλωσης στα Άνω Λιόσια με δυναμικότητα 100.000 τόνων. Από την μονάδα αυτή προκύπτουν 70.000 τόνου περίπου ανακυκλώσιμων υλικών (κυρίως χαρτί και πλαστικό) Σημαντικό μέρος της ποσότητας που απομένει (περίπου 15%) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή καυσίμων. Το έργο αποσκοπεί στο να αναζητηθεί ο επιστημονικός τρόπος αυτό το τμήμα των απορριμμάτων να αξιοποιηθεί για την παραγωγή αερίου.
  • Ε.Κ.Ε.Τ.Α.. Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης/ Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Εφαρμογών Στερεών Καυσίμων ως τεχνικός συντονιστής του έργου με βασικό αντικείμενο την προτυποποίηση του καυσίμου, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση επιδεκτικής αεριοποίησης αστικών απορριμμάτων.
  • Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με βασικό αντικείμενο την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων της επιστημονικής αυτής προσπάθειας έτσι ώστε σε περίπτωση που η μέθοδος αυτή αποδώσει και κριθεί ότι είναι βιώσιμη οικονομικά και αποδεκτή οικολογικά να αναζητηθούν δυνατότητες αξιοποίησης της μεθόδου αυτής στον γενικότερο σχεδιασμό της διαχείρισης απορριμμάτων.
  • Ευρωπαϊκή Ένωση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με βασικό αντικείμενο την ανάλυση του κύκλου ζωής και προώθησης της ενεργειακής αξιοποίησης των αστικών απορριμμάτων σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και πρακτική.
строительный блог.
лимузин на свадьбу.
  • Greek
  • English (UK)

Newsletter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο των εργασιών μας.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 51 επισκέπτες και κανένα μέλος

Νέα - Εκδηλώσεις